Selasa, 5 November 2013

KENAPA VIVIX SHAKLEE MAHAL GILER?

Assalamualaikum w.b.t.

Haa korang semua dah tau kan Vivix ni minuman botani anti-penuaan yang terbaik? Ramai yang tak meragui khasiat dan kebaikan Vivix sebab ia sudah terbukti berdasarkan lambakan testimoni 'REAL' daripada blog Mama Su ni dan blog kawan-kawan juga.

Tapi bila sebut je harga semua terbeliak bijik mata. Kenapakah??

Kepada mereka yang belum tahu, Harga Runcit Vivix Shaklee ialah RM475 bagi Semenanjung Malaysia dan  RM499 bagi Sabah/Sarawak.

Mahal tak?? Tak kan?? hihi. Sebenarnya tak adil mengatakan Vivix mahal berdasarkan harganya semata. Korang kena tengok bahan-bahan dan ramuan utama Vivix, lepastu kena tengok pulak bagaimana Vivix ni bertindak ke atas tubuh terutamanya ke atas sel-sel dan DNA yang 'sakit'.

terbeliak macam ni takpe, comeyyy ;)

Vivix adalah sirap yang kaya dengan resveratrol iaitu polifenol tumbuhan yang sangat berkuasa. Dalam Vivix, resveratrolnya diekstrak daripada tumbuhan 'mahal' dan susah dijumpai seperti anggur muskat dan Knotweed Jepun. Selain itu, ia juga kaya anti-oksidan  yang mana antioksidan berfungsi menghambat radikal bebas perosak sel dan boleh melawan sel kanser!

Selepas bertahun-tahun penyelidikan oleh saintis, maka hasil gabungan ramuan utama Vivix iaitu anggur liar muskat (yang ada 20 kromosom), elderberries, purple carrot dan Knotweet Jepun, maka terhasillah Vivix yang mampu bertindak dengan 4 mekanisme penuaan tahap sel dengan
  • melindungi dan memperbaiki kerosakan sel peringkat DNA!
  • mengaktifkan kawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan
  • menggalakkan pembentukan biogenesis mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel
  • ramuan Vivix sendiri adalah 10kali lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE (advanced glycation ends products)
Diulangi, peringkat DNA!!! Iaitu benda yang paling paling paling asas dalam tubuh manusia.



anggur muskat kat belakang tu.

Untuk pengetahuan korang juga, produk Shaklee, seperti juga Vivix juga telah melalui ujian klinikal oleh pihak ketiga. Ini bermakna sesiapa pun nak buat ujian ke atas produk Shaklee dialu-alukan. Konfiden giler kan? Jadi produk Shaklee tidaklah di 'claimed' bagus oleh Shaklee sendiri melainkan oleh pihak ketiga yang membuat ujian tersebut.

Lagi best, tagline Vivix ''25 TAHUN LEBIH MUDA'' juga adalah atas hasil ujian pihak ketiga (third party) tersebut.

Jadi, bagi menjawab soalan kenapa Vivix Shaklee mahal giler, pertimbangkan jawapan ini:

1. Ramuan2 Vivix memang 'mahal', susah didapati, semulajadi dari alam, bebas bahan kimia.

2. Penyelidikan bertahun-tahun oleh para saintis

3. Kuasa tindakan 4 mekanisme penuaan tahap sellular a.k.a tahap DNA

4. Ujian klinikal juga keatas ramuan-ramuan utamanya yang 4 jenis itu.

5. Eksklusif maknanya tiada dua atau tiga yang seperti ini. EKSKLUSIF!

6. Sangat mudah diserap oleh tubuh dan memberi kesan

7. Kesan anti-penuaan iaitu:- membantu melindungi DNA, membantu impak positif pembinaan  genetik dan penuaan sel, menggalakan penghasilan mitokondria penjana tenaga dalam sel, menggalakkan pertambahan jangka hayat sel, meningkatkan tenaga sel.

8. Manfaat lain:- menggalakkan kesihatan dan hidup sihat, menyokong kesihatan sistem imun, antioksidan bertindak melawan radikal bebas,  menyokong kesihatan otak dan kognitif, menyokong kesihatan jantung dan kardiovaskular, menyokong kesihatan sendi, meningkatkan tenaga fizikal, mengekalkan kesihatan usus.

9. Pendek kata siapa yang minum Vivix ni (cuma sesudu kecil sehari) akan berasa:

  • sihat seperti 25  tahun yang lalu
  • muda seperti 25 tahun yang lalu
  • cergas seperti 25 tahun yang lalu
  • cantik seperti 25 tahun yang lalu
  • bertenaga seperti 25 tahun yang lalu
10. Saya memang mengesyorkan Vivix Shaklee untuk sesiapa sahaja yang pentingkan kecantikan, kesihatan dan kecergasan. Lebih-lebih lagi jika korang atau ahli keluarga ada menghadapi masalah kesihatan. Highly recommended!


Wow! Feeling 25 years more younger and more healthier!! Sape tak suka?? Sebab itu sebenarnya harga Vivix tak mahal pun malah berbaloi-baloi!

Baca lebih lanjut tentang Vivix di LINK INI.

Promosi Vivix sepanjang masa:
Beli 2 dengan free membership dan cashback bonus!

Yes! you are beautiful, that's why you need Vivix!

Hubungi MS untuk konsultasi pengambilan, dan MS akan add anda ke group facebook yang istimewa khas untuk pelanggan MS tersayang ;)

Suhaila 013-2369434
WhatsApp: 012-9645614
fb/ su.annajah
fanpage/ SayaMahuSihat

2 ulasan:

  1. Nak makan ulam, buah2an, sayur2an segar yg kaya antioxidant dan tak diproses & dibotolkan mcm vivix boleh tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh aje..kalau mampu makan setiap hari ikut dos yang badan perlukan, kalau senang jumpa buah dan sayur organik sebab sekarang ni banyak yang guna racun, dan kalau khasiat antioksidan dalam buah dan sayur tu masih ada. :)

      Padam