Hilangkan Kedut Dengan YOUTH® Radiance C+E Shaklee Sepantas 7 Hari



Kenai tak apa ni? Gula-gula?

Nonono!

Ini namanya YOUTH® Radiance C+E yang weols tak sabarrrr sangat nak pakai nanti.

Tengok dari review pengguna, memang ramai yang kata Radiance c+e ni favourite diorang.

Sebab?

1. Ia mencerahkan kulit atau bahagian yang gelap contoh macam bekas jerawat, jeragat dan tona kulit gelap di mamah mentari.

2. Ia melembutkan kulit bagi smooth je macam kapas gebu cuci muka.

3. Ia mengurangkan penampakkan kedut dan garis halus di wajah yang baru-baru mengintai atau yang dah lama.

4. Memperbaiki tona kulit keseluruhan, bagi sama sekata sehati sejiwa, tidaklah bertompok-tompok di sana sini. Barulah berseri bagai bulan dipagar bintang.

Powered by 20% pure vitamin C dan vitamin E dan ekstrak buah raspbery!

Dia punya kapsul tu pun Shaklee sangat jaga taw, tak main la plastik2 je. Tapi ia dibuat daripada bahan berasaskan tumbuhan, biodegradable, dan formula tanpa pengawet (preservative-free formula).

Maklumlah nak simpan vitamin c dan e yang pure tu. Tahu kan vitamin C dan E adalah antioksidan, cepat rosak kalau tak simpan atau jaga elok2.

Alaa.. uols tahu la standard Shaklee kan?

Radiance C+E ni boleh di dapati dalam set YOUTH® Skincare Shaklee.


So, makesure #tabungYouth korang cepat penuh ok, bior jadi orang terawal yang dapat efek cun melecun dengan Youth Shaklee ni.

Tabung dah penuh cepat2 wasap 012-9645614 ❤.

-Puan Suhaila-

012-9645614

ID:868994




Tiada ulasan:

Catat Ulasan