Cara Atasi Resdung Kronik Dengan Mudah Dan Cepat

Hai Assalamualaikum!

Korang ada resdung kronik? Tahap mana kroniknya tu?

Pada saya, resdung kronik ni ciri-ciri dia ialah:

1. Hidung berhingus setiap pagi. Kalau takde hingus bukan hidung dia la tu.

2. Bersin setiap kali terhidu atau tersedut atau terkena benda2 seperti habuk, sejuk, bulu kucing, tersalah makan dan sebagainya.

Ibaratnya kat hidung tu ada satu alat yang bila kena je benda alergik automatik dia bersin. Bukan sekali dua. Berdas-das.

3. Mata gatal dan berair. Biasa kalau terkena habuk. Bukan sebab sesiapa buat cerita sedih ye.

4. Kerap sangat selsema. Orang lain selsema setahun mungkin tiga kali je. Dia boleh kata setiap bulan. Ni melampau ni. Mesti ada something wrong somewhere.

5. Jerawat teruk. Punca jerawat tu ada banyak. Salah satunya mungkin toksin pada bahagian muka. Ini jugalah punca resdung.

Kalau korang ada ciri-ciri di atas, tidak syak lagi bahawa korang memang ada mengidap resdung.

Macam mana nak hilangkan resdung teruk dengan cepat?

Meh dengar apa mokcik ni nak cakap.


Kalau nak tahu, mokcik ni dulu samalah macam korang. Boleh tahan kronik juga resdung dia. Nasib tak keluar jerawat mencanak-canak je.

Syukurlah lepas mokcik ni amalkan suplemen yang dia cakap tu, boleh katakan resdung dah ghaib entah kemana.

Bahagianya lah hidup bila setiap pagi takde lagi adegan sapu hingus, bersin berdas-das dan paling best selesema pun dah jarang sesangat. 

Jangan percaya, tapi cuba dulu!

Hubungi mokcik untuk order set resdung korang. Konsultasi tip top mokcik ni bagi. 

Whatsapp klik: www.wasap.my/60129645614

Suhaila Budin
868994
Ciksu SID sempoi

3 ulasan:

  1. Rimas kan kalau ada masalah resdung ni, ambil vitamin shaklee untuk atasi masalah resdung kronik.

    BalasPadam
  2. Ramai dah mencuba set resdung ni mmg ada perubahan positif

    BalasPadam