Enter Keyword

DAFTAR AHLI

Welcome To Shaklee!Terima kasih kerana berminat untuk menjadi sebahagian daripada keluarga besar Shaklee.

Pada ketika ini sudah ada lebih 1.5juta rakyat Malaysia telah mendaftar menjadi ahli dan angkanya akan terus meningkat saban tahun. 

Kenapa memilih Shaklee?

1. Syarikat yang kukuh, sudah melebihi 60 tahun di dunia dan mempunyai produk berusia lebih 100 tahun yang dipercayai

2. Jaminan keselamatan dan keberkesanan produk secara saintifik melalui beribu-ribu ujian setiap tahun termasuk kajian klinikal

3. Produk yang sentiasa semulajadi, berharmoni dengan alam dan tidak merosakkan bumi

4. Kajian keselamatan untuk penggunaan jangka panjang oleh saintis daripada universiti terkemuka dunia (rujuk www.landmarkstudy.com)

5. Kajian unggul membuktikan pengguna suplemen Shaklee termasuk Vivix mempunyai telomere lebih panjang, dengan itu mempunyai jangka hayat sel lebih lama. Rujuk The Telomere Study

6. Produk pilihan utama atlet2 Olimpik yang terbukti meningkatkan prestasi dan pencapaian dengan memenangi pelbagai pingat emas, perak dan gangsa

7. Produk pilihan angkasawan NASA untuk mengekalkan nutrisi dan lebih sihat di angkasa

8. Shaklee juga telah membayar lebih 150juta USD setahun kepada semua ahli Shaklee yang layak menerima bonus

9. Demand produk Shaklee sentiasa tinggi tidak mengira musim ekonomi bahkan ia menjadi sumber pendapatan utama pengedar semasa ekonomi merudum.

10. Sistem bisnes yang fleksibel  dan sangat mudah dilakukan oleh sesiapa sahaja termasuk para pelajar Universiti, surirumah hinggalah ke golongan profesional. 
Nikmati BONUS Shaklee pertama anda!

Langkah pertama yang perlu dilakukan ialah, tentukan produk yang anda ingin beli. Anda boleh rujuk set cadangan di sini >> SET KESIHATAN.

Setiap set yang melebihi 200UV ke atas, anda akan menjadi ahli secara percuma dan layak menikmati bonus minima paling kurang RM31. Lebih banyak anda beli, lebih tinggi bonus anda!

Langkah kedua, daftar keahlian anda di sini >> DAFTAR AHLI

Masukkan maklumat yang diperlukan dan siap! Anda akan menerima SMS Welcome Note daripada Shaklee yang mengandungi No. ID dan Password.

Log In ke website www.shaklee.com.my menggunakan ID dan password yang diberikan. Masukkan pasword pilihan anda, tekan SUBMIT  (jangan lupa catat password anda ye). Isikan maklumat peribadi yang diperlukan. 

Sistem akan bawa anda direct ke CART dan anda boleh pilih produk kesukaan dan tekan PAY NOW. Bayaran boleh di buat menggunakan kad kredit, kad debit atau online banking FPX.

Tunggu sehingga produk sampai ke pintu rumah anda dan mulalah gunakan dengan gembira! Jangan lupa share anda punya #shakleeeffect kepada kawan-kawan, saudara mara dan orang sekeliling anda untuk mereka sama-sama boleh jadi sihat dan cantik macam anda.

Dan...mulalah bangunkan team bisnes anda sendiri!


Klik untuk daftar ahli 👇:


Perlukan bantuan saya?

Klik Whatsapp : www.wasap.my/60132369434


Tiada ulasan:

Catat Ulasan