Enter Keyword

TENTANG SHAKLEE

Assalamualaikum w.b.t

Saya Suhaila Budin, Shaklee Independent Distributor dengan No ID 868994 sejak tahun 2012 hingga sekarang. Setelah menggunakan produk Shaklee, mempelajari berkaitan nutrisi semulajadi, serta feedback positif beratus-ratus pelanggan saya, saya semakin yakin dengan Shaklee.

Kenapa Shaklee?

1. Kerana produknya yang sangat berkualiti, berkesan dan paling semulajadi. Selain itu ia disokong oleh beratus jurnal dan laporan saintifik. Produknya di uji oleh pihak ketiga (terdiri daripada saintis) sebelum sampai kepada pengguna. Salah satunya anda boleh rujuk landmarkstudy.com.

2. Shaklee melaburkan berbillion dollar untuk penyelidikan dan pembangunan (R&D), lebih 80,000 ujian QC setiap tahun, lebih 100 kajian klinikal yang telah diterbitkan, 55 produk paten, lebih 54 pingat emas olimpik. 

3. Produk Shaklee juga terjamin TIDAK mengandungi kandungan berbahaya seperti yang diterbitkan oleh US FDA seperti SLS, SLES, paraben, formaldehyde, musks dan sebagainya walaupun pada tahap yang dibenarkan.

4. Shaklee adalah syarikat pertama  di dunia yang menjadi iklim Neutral diperakui sepenuhnya mengimbangi pelepasan karbon dioksida CO2, mengakibatkan kesan bersih sifar terhadap alam sekitar.

5. Oleh kerana ia mesra alam, produk Shaklee dijamin tiada perasa tiruan, tiada pemanis tiruan, tiada ujian pada haiwan, tiada bahan kimia berbahaya, pembungkusan bebas bisphenol-A, phthlates dan dakwat toksik juga boleh dikitar semula.

6. Produk yang sentiasa disahkan Halal dan sijil Halal diperbaharui setiap tahun.

Perasaan selamat apabila menggunakan produk yang dijamin kualitinya menyebabkan saya setia dengan Shaklee. Saya tak perlu risau dan takut kerana setiap produk Shaklee akan melalui ujian farmaseutikal yang ketat (sedangkan tak perlu pun) sebelum ia sampai kepada kita. Sebegitu sekali Shaklee menitikberatkan keselamatan pengguna.

Tidak ada lagi produk yang selamat dan mementingkan kualiti seperti ini. Shaklee telah banyak diiktiraf di peringkat antarabangsa malah digunakan oleh mereka yang bertaraf antarabangsa juga.

Produk Shaklee dihasilkan dengan tujuan untuk memelihara kesihatan secara semulajadi, dan dihasilkan dengan penuh passion oleh Dr. Forrest C. Shaklee serta barisan saintisnya. 

Saya percaya dan yakin dengan Shaklee. Jadi, adalah menjadi tanggungjawab saya pula untuk memastikan anda mendapat produk yang selamat, bebas bahan kimia berbahaya yang boleh merosakkan kesihatan, serta memastikan anda menggunakan produk ini dengan cara yang betul untuk mendapat manfaatnya.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Shaklee, hubungi saya, SID sah anda;

Suhaila Budin
SMS/ WhatsApp: 012-9645614
ID Shaklee 868994

Tiada ulasan:

Catat Ulasan