Cara Hilangkan Kulit Kering, Kusam Dan Berkedut

"Wahh cantiknya kulit awak, licin gebu je. Jerawat pun takde. Awak pakai apa ni?''

Kembang hati dengar pujian melantun-lantun begitu kan. Mulalah rasa nak tengok cermin je. Confident level pun meningkat mendadak gitu.

Kulit cantik, mulus, gebu memang dambaan para wanita. Usahkan wanita, lelaki pun sama juga.

pengedar shaklee kuantan

Tapi masalah utama kita orang Malaysia dengan cuaca panas, di tambah lagi dengan udara yang kotor dan tercemar, stress yang memburukkan keadaan serta pemakanan yang tidak dijaga, menyebabkan kulit kita mudah mengalami:
  • jerawat
  • jeragat
  • kekeringan
  • tona kulit tak sekata
  • kesan parut yang susah nak hilang
  • kulit yang kasar
  • blackhead dan whitehead
  • pori besar
  • garis halus dan kedutan yang ketara
  • kulit berminyak dan melekit
Semua masalah kulit ni menyebabkan kita rasa tak selesa, kurang keyakinan nak berhadapan dengan orang, dan terpaksalah kita pakai make-up tebal-tebal untuk menutup cela pada wajah. 

Set Radiant 4 Hilangkan Kulit Kering Kusam Dan Berkedut Secara Semulajadi


Bagaimana Set Radiant 4 ini mencantikkan kulit?

1. ESP
  • sumber protein yang berfungsi untuk membina sel kulit baru dan lebih sihat
  • melembapkan kulit
  • mengurangkan kedutan
  • mengembalikan radian kulit dan kepejalannya
  • mengimbangi hormon semulajadi
  • meransang pengeluaran kolagen semulajadi
  • mencerahkan kulit
  • melembapkan kulit
  • memusnahkan radikal bebas yang merosakkan sel
  • menguatkan imun untuk melawan bakteria penyebab jerawat
  • mengimbangi hormon semulajadi
  • mengurangkan jeragat
  • melembapkan kulit kasar dan kering
  • menghilangkan radang kulit
  • menyamakan tona kulit
  • melembut dan melembapkan kulit
  • mengurangkan kedutan dan garis halus
  • menganjalkan kulit
  • mengecilkan liang pori
  • mengurangkan pigmentasi dan jeragat
  • meningkatkan keserian wajah
Set Radiant 4 ni memang igauan wanita terutama pengguna setia produk Shaklee kerana mereka dah rasa kesan superb hasil mengamalkan produk ini. 

Testimoni #1

pengedar shaklee kuantan

Testimoni #2

pengedar shaklee kuantan


Testimoni #3

pengedar shaklee kuantan

Testimoni #4

pengedar shaklee kuantan

Testimoni #5


pengedar shaklee kuantan

Dengan set ini, anda akan mengalami pengalaman yang yang sangat mengujakan!

- kulit lebih sihat, cerah dan berseri

- badan lebih sihat bertenaga

- kurang diserang penyakit

- jerawat dan parut jerawat akan pudar

- kesan jeragat akan menipis dan hilang

- keyakinan diri meningkat

- kelihatan awet muda

- garis halus dan kedutan menipis

dan banyak lagi kesan yang best akan dapat dirasai!

Set ini berharga RM845.50 untuk penggunaan 1-4 bulan.

Sekiranya berminat mendapatkan Set Radiant 4 ini, boleh hubungi saya:


012-9645614

Shaklee Malaysia ID: 868994

Untuk beli secara online, klik:



Atau dapatkan penjimatan hingga 25% dengan menjadi ahli.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan