Selasa, 21 April 2015

Cinch Shake Shaklee Galakkan Pembinaan Otot Yang Cantik Dan Cepat Kurus

Assalamualaikum dan hai semua!

Saya bersemangat nak korang semua kurus taw. Ini kerana page Nak Kurus Cara Sihat Dan Selamat telah mencecah lebih 500++ Like dalam masa singkat. Agak pelik sebenarnya macam ada orang tolong saya promotkan page ni secara senyap-senyap. haha..

Ok, ok.. Kalau korang ni memang ada azam yang kuat untuk kuruskan badan sebelum raya nanti, korang mesti bermula dengan gigih daripada sekarang. Sure nanti masa raya ada kawan kawinlah, ada reunion dengan member sekolah la, ada majlis rumah terbuka la, majlis buka puasa la, majlis itu majlis ini yang korang kena hadiri.

Mana la tau nak try Fatin Liyana Signature Premium Jubaa.. cun jugak nih!

Tapi...macam segan je sebab berat badan dah bertambah kan..

Jadi, untuk memulakan usaha turunkan berat badan anda tu, apa kata anda pertimbangkan untuk mencuba Cinch Shake Mix Shaklee ni.


Cinch (sebutannya sinch) Shake Mix ini di datangkan dengan tiga perisa iaitu Coklat, Vanilla dan Cafe Latte.

So anda boleh pilih perasa mana yang anda berkenan dan saya jamin rasanya sungguhlah sedap sekali!

Apa kebaikan dan kelebihan Cinch Shake ni?

1. Satu hidangan membekalkan 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral penting, serta 6 gram serat larut.

2. Mempunyai indeks glisemik (GI) yang rendah iaitu 22, menjadikannya sesuai untuk pesakit kencing manis

3, Menggunakan soya tulen bebas GMO, serta tidak mengandungi perasa, pewarna atau pemanis tiruan. 100% berasaskan sumber semulajadi.

4. Di perkaya dengan leusina (leucine) iaitu sejenis asid amino yang berperanan dalam membina otot.

Kenapa protein penting untuk turunkan berat badan?

Ini kerana protein digunakan untuk membina otot, dan ototlah yang menaikkan kadar metabolisme dan juga membakar kalori!

Kalau seseorang tu dah cuba bermacam cara tapi susah juga nak kurus, maka itu tandanya dia mempunyai masalah dengan kadar metabolisme badan.

Protein juga membantu mengatasi rasa lapar berpanjangan atau pendek kata sindrom mengunyah tak berhenti. Dengan pengambilan protein, kita akan rasa kenyang dalam jangka waktu yang lama dan ini dapat mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan.

Jadi, dengan Cinch ni, ia membantu kita membina otot, menurunkan berat dan menaikkan jisim otot untuk meningkatkan kadar metabolisme.

Tubuh bukan saja kurus, malah akan lebih fit, akan ada shape serta tidak menggeleber!

Haa mesti korang tak sabar nak try kan??

Cinch Shake dengan formula Cinch Pro (leucine) ini cuma berharga RM173 untuk secanister. Bulan April ini anda beli 3 dan layak mendapat 1 canister percuma!

Atau, anda beli Cinch Shake dengan kombinasi suplemen kurus (Alfalfa, Lecithin, Omega Guard, Herblax) anda juga berpeluang mendapat segala manfaat sebagai ahli!

Sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut boleh terus hubungi saya..insyaAllah saya sedia membantu anda menjayakan misi menurunkan berat badan sebelum raya ;))

~Suhaila Budin~
SMS/ WhatsApp: 012-9645614
ID: 868994

Tiada ulasan:

Catat Ulasan