Rabu, 4 November 2015

Pengedar Shaklee Jengka, Jerantut Dan Temerloh Yang Friendly

Hai semua!

Ini ada berita baik buat orang-orang yang berada di kawasan sekitar Jengka, Jerantut dan Temerloh yang ingin mendapatkan produk Shaklee kegemaran anda tanpa kos penghantaran.

Jemput berkenalan dengan usahawan online yang juga pengedar sah produk semulajadi Shaklee, Puan Zam Zarina atau lebih mesra di panggil Puan Zam.

Puan Zam seorang surirumah sepenuh masa, mempunyai dua orang cahaya mata, berkebolehan menyolek wajah pengantin. Lagi satu beliau pandai masa gulai masam tempoyak, hidangan tradisi orang Pahang yang ohsem!


Puan Zam, hobinya suka membaca dan suka berimpian. Sebab tu beliau buat Shaklee..Heheh..InsyaAllah kita doakan semua impian beliau akan tercapai satu per satu tak lama lagi.

Kepakaran Puan Zam ialah membantu anda kurus dan slim kerana inilah set yang mula-mula sekali beliau amalkan. Kisah penuh mengenai penurunan berat badan Puan Zam ni boleh baca dalam entry ini.

Oleh sebab dah rasa kesannya, dah berjaya turun berat badan hampir 10kg dalam masa 5 bulan, kulit pun dan halus, mulus, licin, lembut, kulit tumit dah tak kasar, kini tiba masa dia bantu orang lain pula. Kalau nak tahu Puan Zam ni memang peminat tegar ESP Shaklee! Sedap sangat katanya sebab ESP ni ada rasa soya yang original. Lagi pun ESP buat dia rasa bertenaga, tak lapar, terutama puasa kan. Lagi satu kulit muka beliau dah kelihatan cerah dan licin berbanding dulu.

Jika nak mendapatkan produk Shaklee kegemaran berserta konsultasi tiptop daripada Puan Zam yang banyak pengalaman ni, atau juga berminat menjadi ahli sama ada untuk makan sendiri atau buat bisnes, bolehlah hubungi beliau segera melalui:

WhatsApp: 012-3540262
Facebook: Zam Zarina


Tiada ulasan:

Catat Ulasan