Promosi Vivix Shaklee Beli 6 Percuma 1 Januari 2017, Apa Anda Bakal Dapat?

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah, bila tau bulan Januari ni ada promosi Vivix, memang rasa nak melompat ke siling!

Kitorang memang tunggu sangat promosi Vivix ni sebab nilah masanya boleh borong dengan harga murah giler-giler!

Lagi pulak, setiap bulan orang akan tanya, bila promosi Vivix, bila promosi vivix? Haa nah! Sekarang dah promosi. Silakan beli dengan gembira. =D


Kenapa ramai sangat yang tunggu promosi Vivix nih?

1. Vivix ni berkesan sampai ke DNA!

Vivix bantu 'repair' sel-sel kita yang rosak, yang terdedah kepada ancaman penyakit sebab stress, pencemaran, bahan kimia yang kita makan, obesiti, aishh macam-macam lagi la kan. Ini telah dibuktikan secara saintifik.

Lagi pulak, yang makan Vivix ni kebanyakannya memang dah ada penyakit kronik-kronik, tapi boleh kembali sihat lepas  konsisten amalkan Vivix. Itu yang sakit. Yang sihat lagilah bertambah sihat.

2. Dijamin BERKESAN!

Melalui kajian klinikal tu dah tentu. Dengan pertolongan Allah la sudah semestinya. Lagipun Vivix takde dijual di tempat lain.

Vivix ni dah dipatenkan, jadi takde siapa boleh curi/ tiru. Eksklusif di Shaklee je.

3. Rasa RUGI tak amalkan Vivix

Bila dah rasa kesan, kebanyakan orang akan rasa takut dan sayang nak tinggal Vivix. Ye, Vivix ni bukan ubat taw... Ia suplemen yang mesti diambil berterusan.

Orang yang dah pernah rasa macam-macam penyakit, terpaksa keluar duit puluh ribu ratus ribu untuk bayar bil hospital, sekali bila cuba Vivix, mesti bersyukur yang amat sangat. Vivix murah tapi kesan dia MasyaAllah.


Tu yang ramaiii sangat tunggu promosi Vivix dan tak teragak-agak pun nak beli 2-3 set seorang! (1 set 7 botol). Boleh buat stok, simpan lama dalam peti ais sampai next promotion pulak =D

Promosi BELI 6 PERCUMA 1

Apa anda bakal dapat dengan membeli 1 set ini?

✔ Penjimatan hingga RM900+
✔ Keahlian percuma secara automatik
✔ Cashback BONUS hingga RM175+
✔ Penghantaran percuma terus ke pintu rumah

Memang banyak manfaat yang anda bakal dapat dengan membeli set ini. Beli 5 set je terus naik rank Supervisor dan menikmati bonus ribuan ringgit!

Haa tak boleh tulis banyak ni. Jika berminat nak tahu lanjut, segera hubungi (whatsapp) Ciksu ok.
Ciksu akan terangkan lebih detail macam mana nak beli dan menikmati pulangan semula yang berbaloi ツ

Kena cepatlah sebelum promosi tamat. Nanti melepassss


012-9645614

Shaklee Malaysia
ID:868994

Tiada ulasan:

Catat Ulasan