BAGAIMANA CARI SIDE INCOME SAMBIL BERKERJA/ BELAJAR

Sekarang ni memang trend orang buat duit dari rumah dan buat side income sambil bekerja dan belajar. Ramai yang nak terjebak dengan bisnes tapi tak mahu berhenti kerja. Itulah yang seeloknya. Saudara Irfan Khairi dalam rancangan Assalamualaikum di TV Al-Hijrah ada ditanya soalan tentang bagaimana nak buat side income tapi dalam masa yang sama keliru sama ada perlu berhenti kerja atau tidak.

Kata beliau, tak perlu berhenti kerja, malah beliau sendiri memulakan biz online semasa bekerjaya. Semua orang tahu bahawa 9/10 sumber rezeki datangnya dari pernigaan tapi tak semua orang tahu 9/10 perniagaan akan gagal pada 3 tahun pertama penglibatan.

Agak merugikan bila kita dah berhenti kerja, bisnes yang kita jangkakan untung akhirnya rugi. Ibarat kata pepatah yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran. Adalah baik jika sekiranya kita memulakan perniagaan dalam masa yang sama masih lagi bekerja. Asalkan pandai mengurus masa dan mengutamakan tugas hakiki ;)

Part time jobs untuk pekerja dan student
Jika ditanya kepada saya, biz apakah yang boleh dilakukan sambil bekerja? Sudah tentulah Shaklee!! Beribu-ribu orang sudah membuktikannya (termasuk ke empat-empat orang upline saya) yang dulu asalnya pekerja makan gaji seperti guru, engineer dan pensyarah. Kini 3 daripadanya sudah bergelar WAHM dengan pendapatan yang agak lumayan (sepadan dengan usaha).

Kriteria yang diperlukan:
  • SERIUS! bukan muka serius tapi serius nak cari pendapatan tambahan
  • Sanggup belajar dan bermula dari bawah. From zero tu hero InsyaAllah
  • Gigih
  • Tabah dan sabar
  • Pandai urus masa kerja dan biz
  • Berfikiran terbuka
Bagaimana bermula?

1. Sebagai agen dropship (tanpa modal)
2. Sebagai distributor berdaftar

Agen dropship tanpa modal
Boleh berhubung terus dengan saya dengan menghubungi 013-2369434 Suhaila atau emel ke butik.annajah@gmail.com

Distributor berdaftar
Syarat keahlian sama seperti pendaftaran pengedar yang lain. Baca KEAHLIAN.

Keistimewaan dan kelebihan menjual produk Shaklee

1. Produk yang sedang menjadi fenomena. Rata-rata mengetahui tentang Shaklee. 
2. Fleksibel. Boleh diuruskan mengikut masa anda sendiri
3. Produk yang dipercayai diseluruh dunia, sentiasa berkesan, sentiasa selamat, sentiasa semulajadi dan mesra alam.
4. Guidance berterusan daripada saya dan kami upline-upline anda jika anda serius untuk menambah pendapatan.
5. Tiada kerugian! Semuanya tanpa modal dan modal rendah. 

Tidak rugi untuk mencuba. Mulakan empayar perniagaan anda dengan Shaklee dan jadilah antara salah seorang jutawan muslimah yang sentiasa membantu orang lain.

Pelajar universiti/kolej juga dialu2kan!

Hubungi saya untuk maklumat lanjut ye :)))

1 ulasan:

  1. http://runmoney.club/102579257513/
    iklan sikit ye...siapa nak side income paling mudah...key in number je dapat ganjaran dengan nilai usd. boleh cuba link di atas dan daftar

    BalasPadam