PENTINGNYA JOIN MLM DAN MASUK KE GROUP YANG BETUL

Sekarang banyak aduan mengadu tak puas hati sebab lepas sign up as distributor Shaklee, yang tukang register menghilang diri entah kemana, tak mau guide anak buah, malah siap suruh pergi berguru dengan orang lain.. errkkk... habis tu apakah motifnya anda registerkan orang?? Adakah hanya sekadar mahu penuhkan borang, kutip uv, dan makan hasil titik peluh orang? Helllooo....itu MLM zaman dulu hokey...yang cari-cari orang pastu tinggalkan mereka terkapai-kapai menjual barang yang ko paksa dia beli dengan loan RM24K.

Macam mana boleh tersalah pilih orang? 

1. Register ngan penunggu gua
Kekkeke dalam banyak2 orang ngn penunggu gua jugak ko percaya..siapa itu penunggu gua? Mereka ialah orang kerjanya duduk di branch Shaklee kemudian nampak orang datang, kemudian buat muka manis gi approach orang tu, kemudian tanya dah ahli ke belum..kalo orang tu belum ahli dia ajaknye jadi ahli dengan dia, isi borang. settle. bukan sorang dua yg dah terkena tapi ramaaaiiiiii...kesian mereka yg jadi mangsa.

Sebab tu sape nak jadi ahli, nak register sendiri kat branch, terus ke counter, jangan cakap dengan orang kiri kanan, ambik borang pastu dalam borang tulis di bahagian sponsor Suhaila Budin, No ID 868994. Kalo takde borang bagitau terus orang kan kaunter, saya nak jadi ahli bawah Suhaila Budin. ID868994.. haa dah selamat..pastu add la MamaSu kat fb, nanti MS add korang dalam grup2 Naila, Ladyboss dan Jutawan dan sebagainya lagi..okeh

2. Terregister dengan penunggu facebook
Eh pepandai je MS bagi nama... baru2 ni ada sorang mengadu, sbb tak sabar sangat nak jadi ahli, dia sign up dengan seseorang di fb. Kat fb mmg ramai SID, walaupun dia glamer tak semestinya dia berada dalam grup yang betul. Sudahnya kawan kita td tu frust sebab bila dia tnya apa2 kat 'mak' dia tu, mak dia jawab acuh tak acuh, mcm malas nak layan, kadang jawab mcm nak marah pun ada.. kawan tu sampai takut nak tanya.huhuhu kesian,kesian.. tu la lainkali bawak bersabar ye.. MS habis kredit, tak sempat nak reply haritu..

Hmm takpelah, MS redha je..kalau dah jodoh tak kemana.eceh.

Jadinya kalau nak tukar upline kena la tunggu 16 bulan. Atau sebaik saje korang tau korang salah mak, sila lapor cepat2 ke Shaklee nak tukar upline. Tak silap MS dalam masa 14 hari lepas register.

Kenapa kena masuk group yang betul?

Supaya dapat bimbingan yang betul, macam MS..Alhamdulillah MS syukur sangat masuk grup2 di atas tu..memang rezeki dari Allah untuk MS. Alhamdulillah..

MS nak citer lebih2 pun tak bleh..sebab ia private & confidential.. kalau serius nak tahu, jadilah ahli dulu. ;)))) kemudian alami sendiri.

MS ada tulis kenapa MS suka sangat buat bisnes Shaklee..tu pun sebab MS berada di landasan yang betul, dan rantaian upline yang betul-betul hebat. Baca kat SINI ye.

Kalau termasuk ke grup yang salah kenapa??

Korang takdapatlah bimbingan yang betul. hiii..

Ok lah meh sini nak citer.. sebenarnya MS under grup Naila(pangkat mak), grup Ladyboss (pangkat nenek), grup Jutawan (pangkat moyang).

Grup Jutawan telah melahirkan lebih 20 orang Master Coordinator, dan beratus2 lagi bakal Master yang sedang beratuq tunggu giliran. MS?? InsyaAllah bakal Master jugak ni, bila tu Wallahua'lam.

Grup LadyBoss pula telah melahirkan 4 orang Master Coordinator, dan berpuluh-puluh lagi bakal menyusul.

Grup Naila, bakal melahirkan Master pertama bulan ni insyaAllah.

Grup Khalifah Jutawan?? Ini grup MS..insyaAllah pun ada ramai bakal Master dalam ni..dan mungkin korang salah seorang daripadanya kan? Siapa tahu?? ;)))

Jadi...nampak tak kenapa perlu masuk dalam grup yang betul??

Bila dah dapat bimbingan yang betul, buatlah dengan cara yang betul..Kalau dah dapat bimbingan yang betul, tapi kita sendiri tak betul-betul, nak salahkan siapa?

Nak register keahlian?? Hubungi Mama Su:

Suhaila 013-2369434
WhatsApp: 012-9645614
fb/ Su AnNajah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan