SUSTAINED RELEASE VITA C 500mg SHAKLEE KINI KEMBALI!!!

Semalam, dapat SMS ni kat henfon,

"RM0.00 Shaklee: Great News! Sustained Release Vita C Plus will be available 4 sales end of OCT 13. We'll inform you when stock is ready for sales, TQ."

Ya Allah terus excited macam gaya apa.. Dah lama sangat kita tunggu vitamin C yang jadi kegilaan ramai nih. Ingat tak dolu-dolu punya kes ada orang rebranding vitamin C ni dan jual atas nama vitamin C organik?! ciss!

Haa sekarang peminat2 vitamin C Shaklee pun mesti tak sabar-sabar nak beli, kan?? kan??

Tahu tak vitamin C ni memang jadi rebutan ramai!! Sebab apa? Sebab:

1. Dia natural, mudah diserap oleh badan kita
2. Sebab 1 tablet mengandungi 7.5 buah oren termasuk kulitnya
3. Pembebasan vitamin C dalam darah sebanyak 1.5 buah setiap jam
4. 2 tablet vitamin C (sebiji setiap 5 jam) mampu kekal dalam plasma darah selama 24 jam.
5. Setiap tablet mengandungi bioflavonoid sebanyak 120mg (25% bioflavonoid diekstrak daripada kulit buah)
6. Bioflavonoid adalah vitamin C complex! (vitamin C yang tiada bioflavonoid ialah vitamin C sintetik)
7. Bioflavonoid meningkatkan keberkesanan vitamin C dalam tubuh kita!!!!

Sebab itu vitamin C Shaklee sangat berbeza daripada jenama lain dipasaran!!

Khasiat dan fungsi vitamin C sangat banyak.

Boleh baca link ni untuk tahu tentang fungsi vitamin C.

Satu lagi fakta penting,

Tahukah anda bahawa antioksidan seperti vitamin C, Vitamin E serta vitamin B complex boleh meransang kitar semula glutathione dalam badan kita??

Jika nak bercantik-cantik, tak perlu yang lain, cukuplah dengan vitamin semulajadi Shaklee ;)))

Beli SR Vita C Plus?? Hubungi:

Suhaila 013-2369434
WhatsApp: 012-9645614
fb/ Su AnNajah
page/Saya Mahu Sihat

Tiada ulasan:

Catat Ulasan