ALFALFA COMPLEX UNTUK LELAKI MACHO!

Heheh ramai juga yang tanya, Alfalfa Complex ni lelaki boleh makan ke? Sesuai ke untuk lelaki??

Maklum la.. bila sebut alfalfa, ia sinonim sebagai ;milk booster', masalah keputihan wanita..jadi ada sang lelaki was-was nak makan. Dia risau nanti terkeluar susu pulak.. kahkah.. ngeri MS membayangkannya.

Jadi, boleh la lelaki makan Alfalfa ni?? BOLEH, TIADA MASALAH malah SANGAT di GALAKKAN!

Bagaimana Alfalfa Complex boleh membantu si jejaka??

1. Alfalfa membuang toksin dalam badan dan mengurangkan keasidan tubuh.
Alfalfa adalah tumbuhan beralkali tinggi yang sangat penting untuk mengembalikan kenormalan badan yang berasid, membuang toksin dari badan, membersihkan hati, kolon darah dan mencantikkkan kulit!

Jadi, jejaka2 yg ada masalah gout sebab terlebih asid tu elok sangat makan alfalfa!

Nak tahu tanda-tanda badan banyak asid?? Baca SINI.

2. Alfalfa perbaiki tahap kolesterol
Jika makan alfalfa bersama produk pemecah lemak lecithin dan Omega, alfalfa membantu menurunkan kadar kolesterol jahat dan memecahkan lemak dan membuangnya dari tubuh. Oleh itu korang akan rasa sihat, dan penyakit seperti sakit jantung, stroke, dan darah tinggi dapat dicegah.

3. Memperbaiki alahan dan resdung
Terutamanya untuk mereka yang resdung. Penggunaan secara berterusan (3-10 biji sehari) dapat mengurangkan masalah resdung dan memulihkannya!. Ramai pelanggan bgtau dah boleh makan seafood, belacan dan dah tak bersin-bersin waktu pagi lagi.

Baca testimoni resdung ni.

4. Mengurangkan masalah badan berbau
Mulut berbau, badan berbau, ketiak berbau, nafas berbau adalah tanda lebih asid dalam badan. So lepas makan alfalfa insyaAllah masalah berbau -berbau ni dapat diatasi. Jangan biarkan hidup anda diselubungi bau busuk!

5. Mengatasi sembelit
Walaupun orang lelaki jarang sembelit tapi ada juga yang kena sembelit. Alfalfa kaya serat dan ia agen pelawas terbaek!

6. Mengurangkan masalah jerawat
Jerawat pada muka dan wajah adalah tanda lebihan toksin dalam badan, jadi untuk memulihkannya, makanlah alfalfa 10 biji sehari supaya toksin2 dalam badan dapat dibuang.

Sebenarnya banyak lagi kebaikan alfalfa. Baca jelah dalam link Alfalfa Complex ni tadi.

Sebagai penutup, tiada diskriminasi jantina dalam produk Shaklee..heheh baik Alfalfa, ESP, Collagen, Vivix dan sebagainya...apa lelaki tak mo jadi sihat, kacak dan macho ker?

Err seperti brader ni??
macho ker???
Histeria peminat abang AA tgk gambar ni gamaknye.. fuh nasib baik MS bukan peminat dia.. hohohooo....!!!

Dapatkan Alfalfa Complex Shaklee daripada MS dengan menghubungi:

Suhaila 013-2369434
WhatsApp: 012-9645614
fb/ Su AnNajah
page/ SayaMahuSihat

6 ulasan:

  1. Thanks for sharing pasal khasiat alfalfa.

    BalasPadam
  2. ahhhh ahhhh.. histeriaaa tgk gambo AA ... Bahahahaha

    BalasPadam
  3. Makan Alfalfa bersama ESP serentak boleh ke?

    BalasPadam
  4. Makan alfalfa sekali dgan lecithin boleh ka? Atau kna jarakkan ..mkan Slepas lunch n dinner? Sbb pg dh ambil cinch..ni slimming set..sesuai x untuk lelaki?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh ambil lecithin dan alfalfa sekali tak kisah lps lunch atau dinner..cuma jarakkan dgn Cinch. Apa jua suplemen sesuai utk lelaki dan wanita..takde diskriminasi :)

      Padam