Sabtu, 30 Ogos 2014

1001 Kegunaan Herbal Blend Multi Purpose Cream Shaklee

Wah! Sampai 1001 tu..Nama pun multi-purpose kan...

Nak bagi tau punya banyaknya kegunaan Herbal Blend Shaklee yang sekarang menjadi rebutan ibu-ibu bijak.

Jom ikuti senarai kegunaan ni. Kalau korang belum pernah cuba, baik cuba sekarang!

1. Gigitan nyamuk atau serangga
2. Luka kecil
3. Terkena minyak panas
4. Terkena air panas
5. Gatal-gatal
6. Alergik
7. Eczema
8. Kulit kasar dan bersisik
9. Psoriasis
10. Tumit merekah
11. Siku, lutut, buku lali, tumit kasar
12. Ruam lampin
13. Ruam panas
14. Ruam susu
15. Parut lama
16. Parut campak
17. Parut chickenpox
18. Melegakan dan memberi keselesaan semasa demam
19. Losyen harian
20. Kulit melecet
21. Kulit kering akibat penghawa dingin

Hishhh pendek kata apa yang ada kena mengena dengan kulit ni memang bagus guna Herbal Blend Shaklee. Terutama pada kulit anak-anak kan? Sebab ia bebas paraben dan bahan-bahan kimia berbahaya. Dia 'lembut', tidak meninggalkan kesan minyak pada kulit dan cepat menyerap.

Bersumberkan ekstrak tumbuhan seperti Horse Chestnut, Sage, Equisetum hyemale, Coltsfoot, Rosemary, Nettle, Matricaria, Melissa officinalis dan Jagung. Jadinya lepas sapu ni kulit akan rasa lembut dan segarr gitu.

Matricaria yang cantik

Saya memang dah buang semua losyen2 berbahaya dan memang menggunakan Herbal Blend ni untuk apa tujuan pun. Anak-anak pun sukakan kelembutannya.

Ni ada beberapa pengakuan ikhlas daripada orang yang dah guna Herbal Blend Multi-Purpose Cream Shaklee. :)

Ramai tau peminat Herbal Blend ni... jangan tak tau tiap kali Shaklee restok je, sejam lepas tu mesti dah licin!! Memang meroyan kalau tak dapat Herbal Blend ni.

Sampai ada sorang tu beli 2 tiub, satu letak rumah sendiri, satu letak rumah pengasuh anak dia. Dia dah tak caye kat krim2 lain ni.

Ada sorang tu lagi best, macam-macam krim dia guna untuk anak dia, sebut je nama apa yang ada kat pasaran, last2 dengan Herbal Blend Shaklee jugak sesuai.

Sebab ramai orang suka ialah ia SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI!!

Harga?? Tak mahal pun. Satu tiub RM27 sahaja (4oz/113g). Murah kan?? Tu yang ada borong sampai bertiub-tiub gitu.. buat stok katanya..


Jadi, sape yang nak Herbal Blend ni, boleh la hubungi MS okey:

Suhaila (868994)
SMS: 013-2369434
Wasap: 012-9645614
Fb: Su AnNajah
Emel: butik.annajah@gmail.com

6 ulasan:

  1. herbal blend ni memang best

    Jom ramai-ramai datang MYBLOGFEST

    BalasPadam
  2. memang best...saya pakai ala-ala losyen gitu..x nak bagi kulit kaki kering...

    BalasPadam
  3. Salam saya nak tanya, kalau saya ada problem gatal gatal sesuai ke saya pakai ni?

    BalasPadam
  4. herbal blend memang terbaik... tak menyesal beli...

    BalasPadam
  5. Sesuai x untuk baby umur 3 bln??

    BalasPadam
    Balasan
    1. sesuai sebab dia lembut . whatsapp sy untuk details +60145249255

      Padam