YOUTH Skincare Shaklee - Wajah Muda 10 Tahun

Teruja dan tak sabar nak memiliki set YOUTH® Shaklee ni!

Gila tak teruja. Hahaha

Kisahnya, kelmarin saya pergi health talk by nutritionist Shaklee.

Lepas tu, ada pulak demonstrasi cara pemakaian set Youth ni. Yang bestnya semua orang dapat rasa produk ni. Yeahh! Kami orang pertama yang pegang, rasa, bau, cium produk Youth ni tau!

Amazing sangat rasa.

Dekat belakang tangan ni asalnya ada pigmentasi taw. So malam tu saya tonyoh cleanser, toner, serum C+E, dan pelembap. Krim malam je tak pakai sebab tak sampai kat saya malam tu.

Tengok tangan kiri tu, yang saya pakai Youth. Terkejut boleh hilang spot hitam tu. Padahal tonyoh manja-manja je.

Ni dari kelmarin tak habis-habis lagi belek tangan sendiri, punya tak percaya. haha

Cepat kan kesan dia. Ini baru sekali pakai. Kalau hari-hari confirm hilang kedut pada tangan tu hihih.


So, hari ni, saya nak cerita sedikit mengenai set Youth Shaklee ni. Saya jamin, korang pun tak sabar nak beli nanti.

1. Di formulasikan dengan bahan aktif anti-penuaan, sudah tentu 100% bahan semulajadi daripada ekstrak botani.

2. Kajian di jalankan oleh saintis dan pakar kulit selama 8 tahun. Bayanglah 8 tahun dari nak cari bahan sampai ke ujian klinikal untuk membuktikan produk ni benar-benar selamat untuk di pasarkan. Bukan aci jual je ye.

3. Bebas daripada 2500 bahan kimia berbahya yang biasa terdapat pada kebanyakan produk skincare menjadikan ia Clinical Result Without Compromise. Nanti korang cuba bandingkan sendiri ye.

4. Bebas gluten maknanya sesuai untuk orang yang mungkin ada alahan dengan gluten. Youth sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

5. Di jamin 100% kulit akan nampak lebih muda dalam 7 hari. Diulangi, 7 hari. Bukan 7 bulan, apa lagi 7 tahun.

6. Ujian klinikal mendapati 2 daripada 3 orang mendapat kulit seperti 10 tahun lebih muda. Kalau umur 50, kulit macam umur 40.

Semua kajian ni oleh pakar kulit tau. Bukan sebarang je.

7. Cruelty-free, hypoallergenic, diuji oleh dermatologist.

8. Cuma empat langkah untuk hasil menakjubkan jika di pakai berterusan.

9. Antara bahan yang digunakan ialah ekstrak anggur muscadine (seperti dalam Vivix), alga hijau, stem sel epal, dan banyak lagi untuk dapatkan polifenol yang sangat berkesan.

10. Radiance C+E serum mengandungi antioksidan vitamin iaitu vitamin C dan E yang tulen dengan dos yang dipatentkan.


Jadi, korang yang nak transform wajah asal jadi muda remaja, nak hilang jeragat, nak kurangkan kedut, bolehlah dapatkan  set YOUTH® ni.

Set ini akan masuk ke pasaran Malaysia mulai bulan Mac nanti.

Nak booking sesiap, nak order, cepat-cepat hubungi saya ok!


012-9645614

ID:868994

2 ulasan: