SET BERPANTANG SHAKLEE: RAHSIA IBU KEKAL SEGAR SEPANJANG BERPANTANG

Assalamualaikum, salam bahagia..

Ibu2 yang akan melahirkan tak lama lagi pasti sedang tercari2 set berpantang yang MURAH, CEPAT BERKESAN, BERKHASIAT, GUNA HABIS (TIADA PEMBAZIRAN) DAN  TIDAK MENGGANGGU PENYUSUAN MALAH MEMBANTU DALAM PENYUSUAN bayi comel anda kan?? (DAN ADA BONUS LAIN JUGA KALAU GUNA SET BERPANTANG SHAKLEE)


Memang ada banyak set berpantang dipasaran dari yang murah hingga yang mahal. Tahukah ibu2 comel2 bahawa pada masa kini ibu2 comel sudah mula beralih kepada set berpantang yang mempunyai kriteria diatas?? Sudah pasti ia adalah SET BERPANTANG SHAKLEE!! (Say sorry kepada penjual makjun2 dan jamu bersalin tradisional).

1. Tahukah anda kebanyakan jamu2 bersalin tradisional mempunyai kesan kepada bayi anda? Sangat BENAR sebab jururawat2 dan doktor skrg akan berpesan,
"Jangan makan jamu2 lagi tau sebab takut bayi kuning"
"Jangan makan jamu lagi sebab organ bayi seperti hati belum cukup matang untuk proses mende2 mcm tu"

**Itu adalah ayat yg doktor sendiri pesan pd saya masa saya baru2 bersalin tahun lepas
**Mahukah anda menjadi penyebab kepada 'ketaksihatan' bayi anda nanti? tak mau kan...

2. Seperti yg saya beritahu di awal2 tadi, sudah semakin ramai ibu2 yang beralih kepada SET BERPANTANG SHAKLEE.. lahh tak caye?? silakan baca testimoni sebahagian mereka ini. Ini baru sebahagian.. beratus2 lg yang telah, sedang dan akan menggunakan SET BERPANTANG SHAKLEE ini.. (jangan ketinggalan)

3. Apa yang bestnya set berpantang ini? Oklah saya cakap ada bonus tadi kan? Bonus itu bukanlah dalam bentuk wang ringgit.. tp kesan sampingan yang lain. kira pakej sekali datang jika anda membeli set ini.. Tujuan asal anda nak segar semasa berpantang, luka cepat baik kan? Bonus lain adalah, kulit cantik, susu InsyaAllah akan lebih baik terhasil, anak kenyang, tidur pun lena..boleh aktif seawal 2 minggu lepas bersalin (jgn la pegi melompat2 pulak) stakat nk pegi kedai ke shopping ke boleh la..

Oklah2 tak mau cakap banyak, meh kita berkenalan dengan setiap satu produk dalam set ini, dan apa ke'best'annya.


Vitalea-multivitamin yang akan membantu anda kekal bertenaga, memberi 30 nutrisi lengkap, 12 vitamin, 7 mineral yg sukar kita nak dpt dari makanan (nama pun pantang)

B kompleks- vitamin B yg lengkap 8 vitamin yg membantu untuk baik pulih saraf, bekal tenaga, asid folik yg baik untuk otak baby comel, dan kesihatan rambut juga kulit

Vitamin C- lengkap dengan bioflavonoid yg berfungsi sebagai anti oksidan, menguatkan sistem imun ibu dan bayi menyusu, membina sel darah merah (ibu bersalin kehilangan byk darah), memendekkan waktu pemulihan, membantu membina kolagen

Zinc complex- mempercepat baik pulih luka dalaman dan luaran, memperbaiki rambut gugur, meningkatkan keimunan, baik untuk kulit dan kuku juga.


ESP- sumber protein yang sangat membantu untuk baik pulih sel rosak dan luka sepanjang kehamilan dan proses melahirkan, memberi tenaga, mencantikkan kulit, mempercepat pemulihan kulit rosak dan tidak sekata akibat pigmentasi semasa kehamilan, membantu meransang susu ibu.

Yang lagi BEST, SET BERPANTANG SHAKLEE SESUAI UNTUK APA2 JENIS BERPANTANG TERMASUK SELEPAS PEMBEDAHAN!!!

MEMANG MENGALAMI KERUGIAN BESAR JIKA TAK CUBA SET INI!! hehehe..

Dapatkan sekarang juga atau simpan no contact sy ini dalam hp masing2 supaya senang nak dihubungi bila memerlukan ;))

Suhaila 013-2369434
emel: butik.annajah@gmail.com
fb: Su Annajah
fb page: Saya Mahu Sihat (sila LIKE UNTUK SPECIAL OFFER DISEMBER)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan