VITAMIN UNTUK KANAK-KANAK YANG TERBAIK!

Assalamualaikum, salam bahagia..

Apa khabar anda semua? Apa khabar anak2 anda pula? Saya harap anda semua berada dalam keadaan sihat walafiat. Dalam keadaan cuaca yang tidak menentu, kesihatan anak2 amat menjadi perhatian kan? Anak2 saya sendiri baru saja baik dari selsema. Syukur pada Allah ia tidak mengambil masa yang lama.

Kanak-kanak memang antara golongan yang sering terjejas akibat perubahan cuaca dan persekitaran. Lebih-lebih lagi anak-anak yang mempunyai sistem imun yang lemah yang mana mereka amat mudah mendapat demam, selesema, batuk, sakit perut, cirit birit dan sebagainya. Ini di tambah pula apabila kanak-kanak itu mula di hantar ke pusat asuhan atau TASKA, di mana jangkitan lebih mudah berlaku.

Ibu bapa memang tidak dapat mengelak untuk menghantar anak-anak ke pusat asuhan dan Taska kerana masing2 bekerja, TETAPI ibu bapa mampu menyediakan perlindungan kepada anak-anak untuk mengelak daripada terkena jangkitan sama ada semasa bermain, di pusat asuhan, taska atau juga di sekolah.

Vitamin Untuk Kanak-Kanak

Shaklee menyediakan beberapa produk untuk kanak-kanak seawal usia 1 tahun lagi. Setiapnya mempunyai kebaikan tersendiri.

Mealshakes
Nutrisi lengkap untuk kanak-kanak membesar malah sesuai juga untuk seisi keluarga. Boleh dijadikan sarapan pagi atau minuman petang yang menyelerakan. Baik untuk sel, organ, darah dan imun, membantu tumbesaran dan pembinaan tulang, agen anti-oksida yang melawan jangkitan. Rasa vanilla dan bau harum yang bebas pewarna tiruan dan gula tiruan.

Vita-lea For Children Chewable
Multivitamin yang kaya dengan vitamin dan mineral semulajadi, penting untuk kesihatan kanak-kanak, pembelajaran, tenaga dan tumbesaran.

Chewable Vita-C
Vitamin C boleh kunyah yang bagus untuk kanak-kanak juga dewasa. mempunyai rasa sitrus yang hebat. Sumber antioksidan terbaik yang membantu melawan jangkitan, baik untuk imun, otot, jantung,  membina kolagen.

Omega Guard
Minyak Ikan terbaik yang kaya dengan Omega-3 EFA, EPA, DHA. Penting untuk perkembangan dan tumbesaran otak, memori, kesihatan sendi, jantung, salur darah, meningkatkan keimunan tubuh, dan kesihatan mental kanak-kanak.

Dapatkan mana-mana satu vitamin semulajadi untuk si manja tersayang anda hari ini. Anda bertanggungjawab memberi yang terbaik buat mereka!

Untuk pertanyaan/konsultasi, hubungi:
Suhaila 013-2369434/ emel ke butik.annajah@gmail.com / ke facebook page Saya Mahu Sihat

Tiada ulasan:

Catat Ulasan