PRODUK PENJAGAAN KULIT SHAKLEE UNTUK KULIT BERMINYAK- ENFUSELLE

Jeng jeng jeng!!! Ada satu produk best yg saya nak share kali ni.. produk ni baru je saya pakai memandangkan sejak dua menjak ni penghasilan minyak muka di kilang muka saya ni semakin produktif.. Nak2 time bangun tidur dan memasak... Boleh perah buat goreng tempe...yewww!

Tapi lately ok sikit sejak sy makan GLA ni..dulu memang teruk..sampai geli nak pegang muka sendiri..berminyak giler..

Saya sebenarnya memang dh tak sabar2 nak beli produk kulit shaklee ni.. dulu saya pakai jenama murah yg ada jual kat pasaraya/kedai2 tu..Safi, Syurah lah ape bende lagi.. pastu time pregnant saya stop sbb ada terbaca ubat jerawat x bagus pakai / makan masa pregnant. Lepas pregnant continue balik.. tu zaman dolu2 la..

Sekarang memang dah ngeri nak pakai tak kira brand murah ke mahal ke eksklusif camane pun saya tak sanggup nak gadaikan nyawa..no no no! Sebab semua produk tu mengandungi bahan kimia berbahaya seperti yg tersenarai dalam entry saya yang terdahulu.. Alhamdulillah, produk Shaklee bebas bahan2 tu seme dan sudah tentu bersumberkan bahan semulajadi...

Ok, produk penjagaan kulit wajah Shaklee ni ada dua jenis iaitu Nutriwhite dan Enfuselle. Nutriwhite ni sesuai untuk orang yang takde masalah kulit sangat. Nutriwhite nanti kita citer lebih lanjut la ek dalam entry yg khusus untuk dia.. Sekarang nak cite tentang Enfuselle Basic System Normal-Oily.

Cantik tau botol dia..eksklusif gitu... Haa ini kira satu set la.. daripada pencuci, toner, pelembap sampai ke eye treatment.. eye treatment ni best tau sbb dia bukan untuk mata je.. Meh nak citer satu persatu..

1) Purifying Cleansing Gel :

Gel berbusa bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan pencemaran, mekap dan minyak berlebihan.

  • Bahan-bahan khas serta tambahan Vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik

2) Purifying Toner :

Dengan Tiga Tindakan Untuk Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida

Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan Enfuselle.

  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Membantu mengawal kulit berminyak
  • Hipoalergenik

3) Balancing Moisturizer :

Formula Ringkas untuk Menyubur dan Melembapkan Kulit
Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah bertindak dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah kelihatan halus serta tidak berkilat.

Terbukti secara klinikal:

  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam masa 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam masa 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit
  • Hipoalergenik

4) Eye Treatment :

Garis-Garis Halus dan Kedutan Tidak Lagi Ketara
Mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrien dan botani khusus

Terbukti secara klinikal:

  • 233% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa dua minggu
  • 120% peningkatan kekenyalan dan keanjalan kulit dalam masa dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus pada kulit dalam masa lapan minggu
  • 32% peningkatan kemampuan kulit untuk menahan lembapan lebih lama dalam masa lapan minggu
  • Ton kulit yang kembali sekata dalam masa 12 minggu
  • Kandungan botani anti-penuaan dan vitamin C memberikan faedah yang ketara pada kulit halus di sekeliling mata
  • Juga sesuai untuk bahagian leher dan mulut
  • Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.

Siap dengan bukti klinikal lagi, ko hade???

Jadinya sesiapa yang masih pakai brand2 berbahan kimia berbahaya, silalah buang. Gantikan dengan yang lebih selamat seperti Shaklee..

Enfuselle yang ni untuk kulit berminyak dan sensitif je tau.. Untuk kulit kering pun kena tunggu next entry jugak..

Harga: 
No.1 - RM88.75
No.2 - RM78.75
No.3 - RM83.75
No.4 - RM52.50

Satu set: RM303.75

Bukan tiap2 bulan kena beli tau, ia sangat tahan lama kalau korang pakai sikit2 hihi.. berbulan2!

 Sila hubungi saya:

Suhaila 013-2369434
WhatsApp: 012-9645614
ID 868994
fb Su AnNajah
emel: butik.annajah@gmail.com




Tiada ulasan:

Catat Ulasan