SUSTAINED RELEASE VITA-C 500mg

Assalamualaikum, dan salam sejahtera!

Banyak yang anda dah tahu tentang vitamin C kan? Jika belum sila klik sini. Vitamin C seharusnya diambil dalam bentuk yang semulajadi, barulah ia mudah meresap ke dalam tubuh dan bertindak dengan sel-sel tubuh kita. Persoalannya, dari manakah vitamin C semulajadi boleh didapati?


Aha!! Anda bertanya di tempat yang betul, tahniah! Vitamin C semulajadi boleh didapati dari Shaklee, yang dinamakan Sustained Release Vita-C. Apa perbezaannya jika dibandingkan dengan vitamin C yang ada di farmasi?? Jom kita selongkar kelebihan vitamin C dari Shaklee.

Kawalan Pelepasan Semulajadi
Vitamin C pertama yang dihasilkan dengan kawalan pelepasan semulajadi yang menggunakan proprietari dengan sistem penyaluran yang melepaskan  vitamin C sedikit demi sedikit dalam masa lima jam.
Ini bermaksud, tubuh kita tidak menerima dos yang tinggi dalam satu-satu masa oleh itu ia kekal lama dalam tubuh. Vitamin C mudah larut di dalam air, mudah termusnah pada suhu yang tinggi, tekanan dan sebagainya, oleh sebab itulah teknologi ini dihasilkan.

Khasiat menyamai 7.5 buah oren
Satu tablet Vita C mengandungi 500mg vitamin C, bersamaan dengan 7.5 biji buah oren!! Mampukah kita untuk menghabiskan 7-8 biji buah oren dalam satu masa?? Lebih mudah dengan tablet kan?


Antioksida terbaik!

  • Mengandungi nutrien dengan fungsi menyeluruh
  • Menyokong kesihatan jantung
  • Meningkatkan keimunan terhadap penyakit
  • Memelihara keutuhan sel serta kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan pembuluh darah
  • Membina kolagen untuk kulit sentiasa tegang, anjal dan berseri
  • Meningkatkan penyerapan zat besi 
  • Melindungi sel dari serangan radikal bebas

Apa kata mereka??

Dapatkan Sustained Release Vita C anda sekarang!!

Hubungi saya, Su di 013-2369434 atau emel ke butik.annajah@gmail.com.
Konsultasi disediakan dan sudah tentunya percuma!!

credit to: Mama Aiman

Tiada ulasan:

Catat Ulasan