Khamis, 22 Mei 2014

Set Kurus Shaklee Untuk Ibu Menyusu

Selalunya, ibu-ibu yang lepas melahirkan, mempunyai jumlah lemak terkumpul (selama 9 bulan) yang agak banyak. Ada ibu yang cepat aje slimnya, tapi ada ibu yang susah nak kurus malah bagai di pam-pam pula walaupun masih menyusu badan!

Haa macam-mana nak buat kalau termasuk dalam kategori susah nak turun berat ni ye??

Tahukah anda, sebenarnya ibu menyusulah yang paling senang untuk mencapai berat badan asal. Sebab setiap sesi penyusuan akan membakar sehingga 500kalori! Walaupun dia menyusukan bayi sambil berbaring!

Namun begitu, ramai juga yang mempunyai masalah menurunkan berat badan. Ini bergantung kepada tubuh masing-masing juga. Ye lah..ada orang metabolisme tinggi, ada orang jisim otot tinggi, ada orang metabolisme rendah, ada orang jenis memang payah nak kurus buatlah macam-mana pun. Ada orang makan banyak tapi kurus kering juga.

Baiklah, untuk menjayakan misi menurunkan berat badan ibu menyusu, saya sangat rekomenkan anda mengambil Set Kurus Shaklee!

Kenapa Set Kurus Shaklee??? Sebab:-

1. Ia bersumberkan bahan yang 100% semulajadi dan halal.

2. Ia selamat untuk ibu dan bayi malah menambah nilai dalam susu ibu

3. Mudah digunakan

4. Membekal nutrisi penting dan berkhasiat untuk ibu dan bayi

5. Langsung tidak mengganggu penyusuan malah membantu kelancaran proses penyusuan

Apa yang ada dalam Set Kurus Shaklee Untuk Ibu Menyusu??

Paling basic yang WAJIB dan BAJET untuk anda ambil ialah Lecithin dan Alfalfa Complex.

Lecithin

  • Berfungsi memecahkan lemak daripada makanan yang kita ambil
  • Membersihkan salur darah daripada lemak dan kolesterol jahat
  • Membantu metabolisme lemak, kolesterol dan trigliserida dengan berkesan
  • Mempercepatkan pembakaran lemak
  • Bagus untuk otak ibu dan bayi kerana ia mengandungi kolin
  • Mengurangkan bengkak susu/duktus tersumbat bagi ibu menyusu
Alfalfa Complex
  • Agen detoksifikasi, pencuci usus dan salur darah
  • Bertindak mengangkut toksin dan lemak yang telah dipecahkan oleh lecithin keluar dari tubuh
  • Pelawas
  • Menggalakkan pengeluaran susu ibu
Untuk hasil yang lebih pantas, saya mencadangkan anda mengambil ESP Shaklee dan Omega Guard.

ESP
  • Membantu memberi rasa kenyang lebih lama, dan mengurangkan keinginan ibu untuk makan
  • Indeks Glisemik rendah, memecahkan gula perlahan-lahan dan membebaskan glukos dalam sistem
  • Paras gula yang rendah penting untuk menurunkan berat badan
  • Menggalakkan pengeluaran susu
  • Mencantikkan sel kulit, memulihkan sel rosak selepas bersalin
Omega Guard
  • Menyingkirkan lemak yang mendap dalam salur darah dan organ
  • Membakar kalori
  • Mengeluarkan hormon leptin yang memberi isyarat supaya BERHENTI MAKAN
  • Kaya dengan asid lemak seperti DHA dan EPA yang bagus untuk memori ibu dan bayi

Kalau tak mahu ambil Lecithin, cuma nak Omega Guard sahaja boleh ke??

Boleh..anda boleh pilih mana-mana kombinasi sesuai dengan bajet anda :)


Saya namakan ia Set Kurus Untuk Ibu Menyusu a.k.a Set Kombo! Sihat dapat, kurus dapat, cantik pun dapat!

Omega Guard Shaklee mengandungi Omega-3

Oklah...saya dah tak sabar nak kurus menawan ni! Berapa harganya??

Lecithin (120 tab) - RM53
Alfalfa S (300tab) - RM53
ESP (850g) - RM150
Omega Guard (90tab) - RM136

Ramai yang dah berjaya kurus dengan Set Kurus Shaklee ni..tak kira ibu menyusu atau tak. Saya ada banyak testimoni. Boleh klik koleksi Testimoni ni ye.

Atau...anda boleh tengok bagaimana Puan Salwa yang gemuk lepas beranak dua ni menurunkan berat badan hingga 20kg! Apa dia buat??



Best kan?? Nak kurus macam Puan Salwa?

Dapatkan panduan eksklusif daripada saya!

Hubungi:

iR Suhaila (ID 868994)
SMS: 013-2369434
Wasap: 012-9645614

Tiada ulasan:

Catat Ulasan