Cara Nak Jadi Ahli Shaklee Dan Apa Faedahnya?

Assalamualaikum, semua pembaca blog Mama Su yang budiman.

MS pasti, korang yang datang blog ni pernah menggunakan produk Shaklee kan? Ataupun sedara-mara atau kawan-kawan korang? Ataupun adik-beradik korang?? Tak jugak? Errr memang korang berniat nak jadi ahli setelah melihat iklan tak henti-henti 24 di Facebook?? Sampai korang tertanya-tanya,

''Eh, apa semua orang jual Shaklee ni? best sangat ke?''

Memang, semakin hari semakin ramai yang berminat nak jadi ahli Shaklee. Alhamdulillah.. Sama ada orang tu jadi ahli untuk nak dapat harga ahli, dan makan sendiri atau memang betul-betul nak buat bisnes dengan Shaklee lepas tengok kawan-kawan update dapat bonus setiap tengah bulan!

Memang ramai pelanggan setia MS jadi ahli lepas berpuas hati dengan produk yang mereka makan. Memang terasa perbezaannya. MS nak katakan memang rugilah kalau peminat produk Shaklee, tapi masih membeli dengan harga runcit! Tapi itu pilihan masing-masing kan? Terpulanglah..

Apa faedah jadi ahli Shaklee?

1. Dapat jimat duit 25%-30% jika membeli produk Shaklee menggunakan ID sendiri pada harga ahli

Sekarang Shaklee dah kuatkuasakan penyelarasan harga, dimana semua pengedar Shaklee WAJIB menjual menggunakan harga runcit. Tetapi, bila korang dah jadi ahli, dah sah-sah korang beli dengan harga ahli, kan? Dah tak risau nak kena keluar duit banyak.

2. Bonus dikreditkan ke dalam akaun anda pada setiap tengah bulan

Sape tak syok, beli barang tapi dapat duit. Kira macam Shaklee pulang balik duit kita. Lagi banyak kita beli pada bulan tu, lagi banyak bonus kita dapat. Sejujurnya, dalam MLM yang pernah saya join sebelum ni, usahkan 1 sen, 1 habuk pun tak pernah dapat. (kesian!)

3. Boleh memulakan perniagaan anda sendiri di bawah bimbingan team kami

Bagi korang yang betul-betul nak bisnes, nak buat side income, nak tambah pendapatan dari rumah, nak bantu suami, nak ringankan beban keluarga, nak tampung yuran belajar, nak bayar hutang etc, adalah sangat di alu-alukan menjadi sebahagian daripada team kami!

Grup kami adalah dibawah bimbingan Master-Master ternama yang menyumbang sekitar 60% daripada keuntungan syarikat Shaklee di Malaysia! Pokok pangkalnya diri kita sendiri kan? Mahu atau tidak?

Bagaimana Cara Nak Daftar Jadi Ahli?

Sebenarnya tak susah pun nak jadi ahli, anda cuma membayar yuran keahlian sebanyak RM65 + RM10 kos pos. Yuran keahlian ini adalah untuk seumur hidup.

Nak jadi ahli secara percuma?

Anda boleh membuat pembelian sebarang produk Shaklee sebanyak 200point ke atas (dalam lingkungan harga RM650).

Melalui pembelian ini, anda akan jimat RM65 (yuran pendaftaran), dapat pulangan semula RM30+, dan dapat produk. Penjimatan hampir RM100!

Saya mengucapkan selamat datang kepada semua ahli-ahli baru yang mendaftar di bawah naungan Team Jutawan dan iReach!

Sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan, hubungi saya seperti nombor di bawah:

iR Suhaila (ID 868994)
SMS/Call: 013-2369434
Whatsapp: 012-9645614
fb: Su AnNajah


Tiada ulasan:

Catat Ulasan