Cara Mengatasi Rambut Gugur Untuk Wanita Bertudung

Wanita yang bertudung atau berhijab tidak semestinya boleh mengabaikan penjagaan rambut.

Mentang-mentang pakai tudung, rambut bau busuk, gugur, berbuah, pun kita buat tak kisah je.

Ye ke tak kisah? Padahal dalam hati Tuhan aje yang tahu...

Mana taknya, suami pun dah tak suka pegang rambut. Rambut pula asyik tertanggal je dari kulit kepala bila kena tarik dengan anak. Belum tengok masa mandi lagi. Hurmm..

Sampai satu masa si baby kecik menangis rupa-rupanya jari kecil mungil luka sebab terlekat rambut mama. Ouchh!

Wanita dalam video ni pun samalah. Sampai dia takut tengok rambut yang gugur atas lantai masa mandi. Tapi apa dia buat lepas tu?? Korang mesti tak percaya!



Memang susah hati tau kalau rambut asyik gugur je. Tak kira la baru bersalin ke, dah lama bersalin ke.. bila rambut gugur ni terasa diri dah tua dan bakal botak tak lama lagi..uhuuh

Sebelum tinggal kulit kepala je, baik cari penyelesaiannya. Rambut dan kulit kepala yang sihat memang amat perlukan nutrisi yang berkhasiat. Sebab sel rambut juga terbina daripada protein dan asid amino. Kalau kurang nutrisi, memang lambat la rambut nak tumbuh semula.

Jom dapatkan Set Rambut Gugur (ESP dan Zinc Complex) yang cuma berharga RM187 atau juga boleh memiliki rangkaian penjagaan rambut Prosante Hair Care.

Antara ribuan testimoni set rambut gugur
Set ESP + Zink ini boleh tahan selama 2-4 bulan bergantung kepada penggunaan.

Jom dapatkan set anda SEGERA dengan menghubungi:

~Suhaila Budin~
SMS/ WhatsApp: 012-9645614
ID: 868994


Tiada ulasan:

Catat Ulasan