Dropship Shaklee; Bisnes Terbaik Di Musim Ekonomi Gawat


"Harga barang naik? Tol naik? Semua benda nak naik??


Stress ah macam ni!!! Pergi kerja nak cari duit. Dapat duit kena pulang balik. Apa lagi boleh buat? Pasghah je lah. Sobsss.."
Siapa kata kita tak boleh buat apa-apa. Ada banyak cabang bisnes yang mudah dan murah boleh dibuat. Salah satunya...Shakli.

Percaya tak kalau Ciksu cakap Shakli ni bisnes dropship? 

Korang perlu daftar jadi pengedar sah sahaja sebanyak RM79.50.

Lepas tu korang bebas nak buat bisnes Shakli ni macam korang punya bisnes sendiri atau macam mana pun (T&C applied)

Mudahnya bisnes Shakli ni adalah kerana:

 Tak perlu modal
 Tak perlu buat stok
 Barang boleh di pos direct ke customer
 Bimbingan mentor 24 jam
 Produk the best world class siap Landmark Study lagi
 Company established lebih separuh abad
 Untung runcit dapat
 Bonus dapat
 Macam-macam ilmu dapat
 Support group pun best
 3C - Cash, Car, Convention
 Automatik anda berada di bawah naungan grup paling mantop dan glamer iReach

Potensi Income Dengan Shaklee??

Ini pendapatan tahunan pemimpin kumpulan Shaklee secara purata minimum. Pendapatan sebenar bergantung kepada point kumpulan masing-masing. Even Supervisor pun boleh mempunyai pendapatan hingga RM16,000!


Tak payah tengok yang ratus ribu tu, dapat menten 4 angka sebulan pun dah bagus sangat di zaman gawat ni ,betul tak?

Bagaimana nak dapat income 4 angka? Bagaimana nak cepat naik rank? Bagaimana nak buat jualan peribadi hingga RM10,000 sebulan?

Nak tau banyak lagi, kenalah join ;) Cepat-cepat hubungi:


012-9645614

Pengedar Shaklee Malaysia
ID:868994

Tiada ulasan:

Catat Ulasan